Evas Underkläder
Retursedel
Innan du returnerar produkter rekommenderar vi starkt att du läser igenom våra köpvillkor en extra gång. I köpvillkoren finns viktig information bl.a om krav på varors tillstånd vid retur samt huruvida vissa produkttyper är exkluderade från returrätt. Det är precis samma köpvillkor som du accepterade när du beställde. Det är dock lätt att man har glömt vad som stod i köpvillkoren.

Så använder du retursedeln:
Skriv ut retursedeln och fyll i uppgifterna. Om du saknar skrivare så går det bra att skriva en retursedel för hand. Försäkra dig dock om att all information som efterfrågas nedan finns med.

Ange önskad åtgärd för varje produkt, dvs huruvida du vill returnera, byta, reklamera eller annat. Om du vill byta ange då exakt vad du vill byta till (inkl färg, storlek etc). Gör detta för varje produkt som du skickar tillbaka till oss.

Skicka varorna till:
Evas Underkläder
Box 50161
97 325 Luleå
Sverige


Observera att det är du som står för transportrisken när du skickar varor tillbaka till oss. Vi rekommenderar därför att du skickar med Posten med tjänsten Rekommenderat Brev. Du kan då alltid se vart din försändelse är samt får en försäkring på upp till 500 kr.
Dagens datum:   Ordernummer:
     

Ditt för- och efternamn:
 
Din fullständiga adress:
     

Ditt bankkonto- och clearingnummer vid eventuell återbetalning:
   
     
Returnerade varor:
Antal:   Art.nr:   Anledning till retur:   Önskad åtgärd:
(Ange om du vill returnera, byta, reklamera eller annat.)